1Y0-340問題集、1Y0-340参考書、1Y0-340受験資料、1Y0-340学習材料、1Y0-340試験トレーニング資料

TestpassportのCitrix CCP-N 1Y0-340問題集は真実の試験問題はとても似ている専門家チームの勤労の結果としてとても値打ちがあります。
弊社のCitrix CCP-N 1Y0-340参考書と科学的なテストを提供して、気楽に認定試験に受かることにヘルプを提供するのは我々の約束です。
弊社のCitrix CCP-N 1Y0-340試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
弊社のCitrix CCP-N 1Y0-340練習問題集を勉強したら、全ての難問は解決できるようになりました。
もし、受験者がCitrix CCP-N 1Y0-340試験に関する問題があれば、最も早い時間で、解答します。
弊社のCitrix CCP-N 1Y0-340学習材料は彼らの知識や経験を利用してあなたの知識を広めることを助けています。

お知らせ:

2017年10月23日 英語リリースされました。
言語:英語

受験費用:
24000円(税別)

高品質なCitrix CCP-N 1Y0-340受験資料と無料のオンライン顧客サービスを提供するだけでなく、最速のスピードと試験のアウトラインを更新します。
弊社はずっとCitrix CCP-N 1Y0-340トレーニング資料をアップグレードしていますから、提供して差し上げた製品は一年間の無料更新サービスの景品があります。

1Y0-340試験は次のセクションに分かれています:

アプリケーションファイアウォールの概要
アプリケーションファイアウォールのプロファイルとポリシー
正規表現
攻撃と保護
監視とトラブルシューティング
セキュリティとフィルタリング
NetScaler MAS:導入と設定
NetScalerインスタンスの管理と監視
NetScalerの設定の管理
NetScaler Webロギング
統合キャッシング
フロントエンドの最適化
チューニングと最適化

弊社のCitrix CCP-N 1Y0-340試験問題があなたが一歩一歩自分の念願に近くために助けを差し上げます。
弊社のCitrix CCP-N 1Y0-340勉強資料はあなたが知る必要がある答えのすべてのコンテンツをカバーしています。
あなたが問題を解決するための能力を向上させ、あなたの仕事の満足度を向上させるための技術の継続的な開発を活用したCitrix CCP-N 1Y0-340試験資料のヘルプを表示します。
Citrix CCP-N 1Y0-340無料サンプルをご参照ください

1.Which two security checks invoke sessionization? (Choose two.) A. CSRF Form Tagging B. Field Formats C. Form Field Consistency D. HTML Cross-Site Scripting Answer: A,C

2.Which NetScaler Management Analytics System (NMAS) feature can the Citrix Engineer use to convert configuration tasks performed using the GUI to CLI commands? A. Master Configuration B. Inbuilt Template C. Record-and-Play D. Configuration Template Answer: C

3.A Citrix Engineer needs to deploy the NetScaler Management and Analytics System (NMAS) in their company environment to ensure that NMAS provides uninterrupted operation in all situations.Which deployment type can meet this requirement? A. Active-Active High Availability Mode B. Single-Server Deployment Mode C. NMAS integrated with Director mode D. Active-Passive High Availability Mode Answer: A

4.Which two settings can be used when creating a Cache Content group? (Choose two.) A. Remove response cookies B. Set Lazy DNS resolution C. Expire cookies D. Use DNS Query E. Use browser settings Answer: A,B

5.Scenario: A Citrix Engineer needs to configure Application Firewall to handle SQL injection issues. However, after enabling SQL injection check, the backend server started dropping user requests. The Application Firewall configuration is as follows: add appfw profile Test123 –startURLAction none- denyURLAction none-crossSiteScriptingAction none –SQLInjectionAction log stats- SQLInjection TransformSpecialChars ON –SQLInjectionCheckSQLWildChars ON- fieldFormatAction none- bufferOverflowAction none- responseContentType “application/octet-stream” –XMLSQLInjectionAction none- XMLXSSAction none-XMLWSIAction none- XMLValidationAction none What does the engineer need to change in the Application Firewall configuration? A. Enable-XMLSQLInjectionAction none B. Enable-XMLValidationAction none C. Disable- SQLInjectionCheckSQLWildChars ON D. Disable- SQLInjectionTransformSpecialChars ON Answer: C

6.A Citrix Engineer has correctly installed and configured the NetScaler Web Logging (NSWL) client but has noticed that logs are NOT being updated.What could be causing this issue? A. The TCP port 3011 is NOT open between the NSWL client and NetScaler. B. The NSWL client executable is NOT running on the client. C. The NSWL buffer is full on the NetScaler. D. An NSIP is missing in the log.conf file Answer: D

7.Which mechanism does the NetScaler use to enable a safe and speedy data exchange between a client/server initial TCP handshake? A. TCP Fast Open (TFO) B. TCP Burst Rate Control C. TCP Hystart D. TCP Time Stamp Answer: A

8.A Citrix Engineer needs to set the rate at which connections are proxied from the NetScaler to the server.Which values should the engineer configure for Surge Protection? A. UDP Threshold and Start Port B. Grant Quota and Buffer Size C. TCP Threshold and Reset Threshold D. Base Threshold and Throttle Answer: D

 

This entry was posted on March 22, 2018, in Citrix. Bookmark the permalink.